Floor

Hendriks

Na een periode voor The Green Happiness te hebben gewerkt was het tijd om verder te gaan. Ik heb Creators of Health opgericht om mensen ervan bewust te maken dat ze maar één lichaam krijgen, dus ben er zuinig op!

Missie: bijdragen aan lange termijn leefstijl veranderingen waarbij cliënten bewust worden van de rol van voeding in het dagelijks leven en de impact van voeding op hun gezondheid, sociale leven en de wereld.

De verwarring rondom een gezonde leefstijl wegnemen, je ideeën geven hoe je van simpel gezond eten kunt genieten en je op weg helpen met leefstijl advies voor jouw persoonlijke situatie.

Ik geloof dat de basis van iedereen zijn voeding, groenten, fruit, granen en bonen/peulvruchten hoort te zijn. Dit vul je aan met vis/vlees/eieren naar behoefte. Tegenwoordig eten we deze luxe producten, en kant en klaar producten veelvuldig. Dit heeft geen positieve uitwerking op onze gezondheid, maar ook niet op onze omgeving. Daarom adviseer ik: start met deze basis en kijk vanuit daar wat het beste bij jou past.

De wetenschap rondom voeding is continu in ontwikkeling en hierin zijn verschillende stroming. Mijn ideeën, gedachten en advies in de praktijk zullen meegroeien met dit onderzoek omdat ik, als diëtist groei en constant zal leren van de nieuwe ontwikkelingen.

Ik help je graag te ontdekken wat het best bij je past. Je kunt bij mij terecht om simpelweg beter en energieker in je vel te zitten, slanker te worden of juist aan te komen. Misschien heb je nieuwe ideeën nodig om te koken en bakken of moet je voor een heel gezin zorgen. Maar ik kan je ook helpen bij medische klachten zoals PCOS, PDS, de ziekte van Crohn, allergieën of acne. Of misschien ben je zwanger of geef je borstvoeding en heb je hier vragen over.

Het belangrijkste doel is altijd om gezonder te worden van binnen en van buiten!

Floris, Flora, Flo-rida, Floortje Dressing…

Flora di explora

Naast diëtist, exploreer ik verder. Ik werk wekelijks samen met GL2R, met hen ren ik achter dromen aan en maak ze realiteit. Ik werk als cateraar voor bedrijven, zo wordt er op Zorgpark Cello iedere maand een gezonde lunch besteld. Ik deel mijn kennis graag dus op aanvraag geef ik ook kookworkshops.

Buiten al mijn werkzaamheden die met voeding te maken hebben werk ik als freelance Grafisch Vormgever. Ik werk o.a. mee aan de vormgeving voor Sushi Festival JOY en TREK Festival.

Omdat gezondheid verder gaat dan alleen de binnenkant en we ook allemaal gek zijn op onze buitenkant, gaat mijn missie om Nederland gezonder te maken verder. Deze uitdaging ga ik aan met mijn zakenpartner Erin Hawken. Samen zijn wij het bedrijf Nourished Nederland aan het opstarten. Een webshop in 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten en make-up. Betaalbaar, beter voor jou en beter voor de natuur. Nourished Nederland is de ‘downunder connection’, de beste producten uit Australië speciaal voor jou.

En als ik niet werk, wandel, sport of yoga doe, reis ik de zon achterna of breng tijd door met vrienden en familie.

Gezond eten en leven begint bij Creators of Health! Word jij ook een Creator of Health?

Email naar info@creatorsofhealth.com voor meer informatie of boek een consult!
Contact
  • Review: van een Kookboek

    In Den Bosch zit een hele fijne boekenwinkel waar je alles kunt krijgen wat je maar te wensen hebt. En natuurlijk is de kookboeken afdeling ook heel groot. Dus iedere keer als ik er ben geweest, heb ik weer een…

  • In de ban van brood

    Brood is vandaag de dag een ingewikkeld product met veel ingrediënten. Maar eigenlijk is het een heel simpel voedingsmiddel, het bevat maar drie ingrediënten: meel, water en zout. Echter door de industrialisatie van het product is brood, hoe brood bedoelt…